Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, džiovinti, 10 gramų
  • Rauginti kopūstai, 6 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 0.3 vieneto
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:

Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai