Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, džiovinti, 10 gramų
- Rauginti kopūstai, 6 valgomieji šaukštai
- Morkos, 0.3 vieneto
- Petražolės, 1 vienetas
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Sultinys
Gaminimo instrukcija:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai