Raugintų kopūstų sriubytė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Kmynai
- Sultinys, vištienos, 1.5 litro
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiauliena, malta, 300 gramų
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, aitrioji, malta, 1 valgomasis šaukštas
- Kopūstai, rauginti, 400 gramų
- Paprika, aitrioji, malta
- Varškė, su česnakais, 200 gramų
- Petražolės, smulkintos
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-09 14:25
skanu
2013-08-01 12:12