Raugintų kopūstų sriubytė

Raugintų kopūstų sriubytė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kmynai
  • Sultinys, vištienos, 1.5 litro
  • Svogūnai, dideli, 2 vienetai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiauliena, malta, 300 gramų
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, aitrioji, malta, 1 valgomasis šaukštas
  • Kopūstai, rauginti, 400 gramų
  • Paprika, aitrioji, malta
  • Varškė, su česnakais, 200 gramų
  • Petražolės, smulkintos
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
arunas
2013-08-01 12:12
is 10/10 labai tinka kitai dienai
airida
2012-12-09 14:25
skanu