Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu

Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu
Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 175 gramai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 125 gramai
  • Sūris, rikota, 400 gramų
Viršui:
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 150 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 2
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džemas, juodųjų serbentų, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išlydykite sviestą, įmaišykite kakavą ir cukrų, tada kiaušinius bei miltus. Supilkite į kepimo formą.

  2. Išplakite rikotą, grietinę cukrų ir kiaušinį, galiausiai įdėkite krakmolą ir gerai išsukite. Pilkite pusę masės ant tešlos . Ant jos dėkite džemo kauburėlius ir vėl pilkite sūrio masę

  3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 min. Leiskite atvėsti ir supjaustykite.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2019-07-26 16:13
Kiek kakavos reikia?