Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu
Ricotos pyragas su juodųjų serbentų džemu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 175 gramai
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 125 gramai
- Sūris, rikota, 400 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 150 gramų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džemas, juodųjų serbentų, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išlydykite sviestą, įmaišykite kakavą ir cukrų, tada kiaušinius bei miltus. Supilkite į kepimo formą.
Išplakite rikotą, grietinę cukrų ir kiaušinį, galiausiai įdėkite krakmolą ir gerai išsukite. Pilkite pusę masės ant tešlos . Ant jos dėkite džemo kauburėlius ir vėl pilkite sūrio masę
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 min. Leiskite atvėsti ir supjaustykite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-07-26 16:13