Ridikėlių traškučiai

Ridikėlių traškučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ridikėliai, 10 vienetų
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Ridikėlius supjaustyti.
    Nusausinti servetėle.

  2. Pasidaryti padažiuką:
    medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
    Užpilti ant ridikėlių.
    Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.

  3. Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
    Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
    Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
    Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą
» Komentarai