Riebaluose keptos bulvės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Prieskoniai, bulvių
- Druska
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Bulvės, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Bulves parinkite didesnes. Nulupkite, supjaustykite plonomis juostelėmis. Geriausia - perpjovus per pusę, puselę supjaustyti išilgai, po to skersai - gausis gražios juostelės.
Lašinius supjaustykite (geriausia jie būtų švieži, šaldyti). Pakepkite juos, kol išbėgs visi riebalai. Išgriebkite spirgus. Susidariusiuose riebaluose reikės kepti bulves. Daugeliui taip keptos bulvės skaniau nei keptos aliejuje.
Į įkaitintus riebalus sudėkite bulves ir ant silpnos ugnies kepkite pastoviai pamaišydami. Kepkite, kol bulvės paruduos ir įgaus oranžinę-rudą spalvą. Pasūdykite, paberkite bulvių prieskonių ir iškart valgykite. Taip keptos bulvės tinka ir garnyrui. Bulves galima kepti (virti) ir didesniame kiekyje riebalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-08 22:08
skanu,bet turintis antsvorio ,sito maisto turi zmones atsisakyti,kad ir kaip gardu butu.
2010-10-29 18:03
Labai labai skanu!!!
2010-08-20 21:53
O ar zinote, kad gyvulinius riebalus galima kaitinti (priesingai nei augalinius riebalus), ir sveikatai tai NEKENKIA. Valgau ir liekneju
2010-04-09 12:41
2011-07-27 16:14