Riebaluose keptos bulvės

Riebaluose keptos bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai, bulvių
  • Druska
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Bulves parinkite didesnes. Nulupkite, supjaustykite plonomis juostelėmis. Geriausia - perpjovus per pusę, puselę supjaustyti išilgai, po to skersai - gausis gražios juostelės.
Lašinius supjaustykite (geriausia jie būtų švieži, šaldyti). Pakepkite juos, kol išbėgs visi riebalai. Išgriebkite spirgus. Susidariusiuose riebaluose reikės kepti bulves. Daugeliui taip keptos bulvės skaniau nei keptos aliejuje.
Į įkaitintus riebalus sudėkite bulves ir ant silpnos ugnies kepkite pastoviai pamaišydami. Kepkite, kol bulvės paruduos ir įgaus oranžinę-rudą spalvą. Pasūdykite, paberkite bulvių prieskonių ir iškart valgykite. Taip keptos bulvės tinka ir garnyrui. Bulves galima kepti (virti) ir didesniame kiekyje riebalų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
RENATA
2011-07-27 16:14
tikrai labai skanu bet as visada tarkuoju burokine tarka
edita
2011-03-08 22:08
skanu,bet turintis antsvorio ,sito maisto turi zmones atsisakyti,kad ir kaip gardu butu.
Egle
2010-10-29 18:03
Labai labai skanu!!!
Kavale
2010-08-20 21:53
O ar zinote, kad gyvulinius riebalus galima kaitinti (priesingai nei augalinius riebalus), ir sveikatai tai NEKENKIA. Valgau ir liekneju
vika
2010-04-09 12:41