Riestainiai

Riestainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 50 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-02-01 07:45
O tai skardą nereikia niekuo patepti