Riešutinis tartas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Riešutai, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Miltai, 150 gramų
- Sviestas, 120 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Gaminame krepšelį: sviestą išminkome su cukrumi ir beriame miltus. Tada pilame jau išplakta kiaušinį. Minkome tešlą.
Į pasirinktą formą dedame plonai iškočiotą tešlą. Užlenkiame galus, kad ši nenuslystų.
Kepame 150 C temperatūros orkaitėje, kol krašteliai gražiai parunda.
Pakepiname riešutus.
Verdame grietinėlę, cukrų ir medų, aukštame puode, nes karamelė ims putoti. Neleidžiant užvirti, paverdame apie 6 minutes.
Gautą karamelę sumaišome su riešutais ir pilame į iškeptą krepšelį.
Kepame orkaitėje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-29 22:29