Roksės užkandėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 valgomojo šaukšto
- Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
- Lydytas sūris, indelis, 1 vienetas
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 4 vienetai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai beja skanu labai
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega
2011-02-15 19:51