Romos pjausnys iš sūrio

Romos pjausnys iš sūrio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, riekelės, 1cm storio, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai
  • Svogūnai, laiškai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Sūrio riekelės suvilgomos kiaušinyje, pavoliojamos džiūvesėliuose ir iš abiejų pusių apkepinamos smarkiai įkaitintame aliejuje, kol pasidaro auksinės rudos spalvos. Po to jos apibarstomos smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, papuošiamos pomidorų griežinėliais ir patiekiamos su špinatais ir bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laura
2011-08-28 19:11
Labai skanus, bet matau jums issilyde, kad to isvengti pjaustykite storiau (isbandyta) (:
ingrute
2011-07-17 17:05
labai skanu kepiau ir as taip tik garnyrui rinkausi ryzius
dar skaniau
2011-07-06 17:01
o as darau taip kaip recepte iskepu suri, tik vietoj svogunu ir pomidoru, padarau raugintu agurku padaza: supjaustau kubeliais agurkus ir svogunus, iberiu siek tiek druskos ir pipiru, idedu majonezo ir grietines, viska ismaisius siek tiek pakaitinu ir dedu ant surio kepsniu liuks
I.
2011-03-22 14:17
arselis: k:
mažoji
2011-01-25 16:14
verta pabandyti, tikiuosi kad bus skanu