Romos pjausnys iš sūrio
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, riekelės, 1cm storio, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Svogūnai, laiškai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Sūrio riekelės suvilgomos kiaušinyje, pavoliojamos džiūvesėliuose ir iš abiejų pusių apkepinamos smarkiai įkaitintame aliejuje, kol pasidaro auksinės rudos spalvos. Po to jos apibarstomos smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, papuošiamos pomidorų griežinėliais ir patiekiamos su špinatais ir bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-17 17:05
labai skanu kepiau ir as taip tik garnyrui rinkausi ryzius
2011-07-06 17:01
o as darau taip kaip recepte iskepu suri, tik vietoj svogunu ir pomidoru, padarau raugintu agurku padaza: supjaustau kubeliais agurkus ir svogunus, iberiu siek tiek druskos ir pipiru, idedu majonezo ir grietines, viska ismaisius siek tiek pakaitinu ir dedu ant surio kepsniu liuks
2011-03-22 14:17
arselis: k:
2011-01-25 16:14
verta pabandyti, tikiuosi kad bus skanu
2011-08-28 19:11