Romšteksas majonezo padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 350 gramų
- Morkos, 5 vienetai
- Sūris, fermentinis, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Prieskoniai
- Jautiena, ar kiauliena, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite griežinėliais, apibarstykite druska, pipirais ar kitais prieskoniais. Pamušę apvoliokite plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir pakepkite iki rusvumo.
Į skardą sudėkite pasūdytame vandenyje išvirtas ir stambiai sutarkuotas morkas, ant viršaus išklokite romšteksiukus ir užliekite majonezu, į kurį galima įmaišyti šaukštelį cukraus, krienų, juodųjų serbentų uogienės ar konservuotų ananasų.
Įkaitintoje orkaiteje troškinkite 15 minučių, tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar patroškinkite kol sūris išsilydys.
Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir darzovėmis ar konservuotais vaisiais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-27 23:53
gaminau si patiekaliuka,tiesiog viskas gavosi super gaminau is jautienos,tik papildomai dar dejau pakepintu svogunu ir morku.Aciu Agnei uz receptuka
2012-03-27 23:50
siandien gaminau si patiekaliuka is jautienos...na zinokit super jautiena minkstutele,na papildomai pakepinau svogunu su morkom..aciu Agne uz receptuka.
2010-11-16 15:25
Priklauso nuo to per kiek laiko pasiruosi ir pasikepini tuos mazus mesiukus , tuo metu dar morkas issiverdi, sutarkuoji ir visas darbas, dar orkaitej 15 min tai uztrunka apie val.
2010-11-12 14:03
kas gaminot si patiekala,gal zinote kiek jis laiko gaminamas?
2012-07-23 18:24