Ropių piure

Ropių piure
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ropės, vidutinio dydžio, 2 vienetai
  • Morkos, nedidelės, supjaustytos
  • Pastarnokas, supjaustytas, 1 vienetas
  • Bulvės, saldžios, 1 vienetas
  • Karpis, išdorotas, gabaliukais pjaustytas, 0.5 vieneto
  • Sviestas, nesūdytas, kambario temperatūros, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, košerinė
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Vidutinio dydžio puode sumaišykite visas daržoves, pridėkite gerą žiupsnį druskos ir įpilti vandens ant dugno (2 cm). Užvirkite, tada sumažinkite ugnį, dėkite žuvį ir virkite 30- 40 minučių. Išvirus leiskite nugaruoti, dėkite sviesto, druskos ir sugrūskite košę. Galite pagardinti mėgiamais žalumynais.

Skanaus :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Pffff
2016-03-31 00:59
Nu bet reikia susigalvoti, kad prie druskos rašyti košerinė. Čia reikia būti labai stipriai galvą susitrenkus. Be košerinės druskos, matai, mes niekaip nesugebėsime pagaminti... O karpis 0,5 vieneto, tai čia kiek? Žuvis užauga didelė, iki keliasdešimt kg, ok ok, mūsuose dažniau iki keliolikos kg. Tai čia kokio karpio 0,5 vnt. - 10 kg ar 18 kg karpio? O gal parduotuvinio? Bet ir ten nuo 1 iki 3 kg. Tai kiek gi?