Rosanos skruzdėlynas

Rosanos skruzdėlynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, kremui, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, kremui, 400 mililitrų
  • Sviestas, kremui, 250 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Riešutai, įvairūs, kremui, 200 gramų
  • Aguonos, kremui, 200 gramų
  • Juodasis šokoladas, kremui, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

išsukti sviestą su cukrumi, įdėti grietinėje nugesintą sodą ir miltus. Viską išminkyti ir padaryti kumščio dydžio kamuoliukus ir įdėti į kamerą kol sušals. tuo tarpu į puodą įdėti kondensuotą pieną ir vandens , kad apsemtų ir virti 30min nuo užvirimo. Sušalusius kamuoliukus sutarkuoti tarka ir kepti 10 min kol pagels 180 laipsnių temper. Į išvirtą kondensuotą pieną įdėti 80g sviesto ir ištirpinti, tada dėti aguonas(kol taps pilkšva masė), riešutus bei sutrupintus sausainius. Viską išmaišyti ir suformuoti norimą formą, įdėti į šaldytuvą ir palaikyti per naktį. prieš patiekiant ištirpinti šokoladą su truputėliu sviesto ir aplieti tortą bei papuošti riešutais, palaikyti šaldytuve kol šokoladas sustings. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
SsssdddddssssS
2015-06-11 10:27
Nuotrau kaip še kruva
gytis
2013-01-26 17:11
na nelabai geras
Vaiva
2012-10-27 15:31
cukraus tiek pat kek ir miltų ))
dalia
2012-07-12 02:37
nuostabus
geras
:-)
2011-03-13 13:11
atrodo skanei