Rosanos skruzdėlynas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, kremui, 100 gramų
- Kondensuotas pienas, kremui, 400 mililitrų
- Sviestas, kremui, 250 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Riešutai, įvairūs, kremui, 200 gramų
- Aguonos, kremui, 200 gramų
- Juodasis šokoladas, kremui, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
išsukti sviestą su cukrumi, įdėti grietinėje nugesintą sodą ir miltus. Viską išminkyti ir padaryti kumščio dydžio kamuoliukus ir įdėti į kamerą kol sušals. tuo tarpu į puodą įdėti kondensuotą pieną ir vandens , kad apsemtų ir virti 30min nuo užvirimo. Sušalusius kamuoliukus sutarkuoti tarka ir kepti 10 min kol pagels 180 laipsnių temper. Į išvirtą kondensuotą pieną įdėti 80g sviesto ir ištirpinti, tada dėti aguonas(kol taps pilkšva masė), riešutus bei sutrupintus sausainius. Viską išmaišyti ir suformuoti norimą formą, įdėti į šaldytuvą ir palaikyti per naktį. prieš patiekiant ištirpinti šokoladą su truputėliu sviesto ir aplieti tortą bei papuošti riešutais, palaikyti šaldytuve kol šokoladas sustings. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-26 17:11
na nelabai geras
2012-10-27 15:31
cukraus tiek pat kek ir miltų ))
2012-07-12 02:37
nuostabus
geras
geras
2011-03-13 13:11
atrodo skanei
2015-06-11 10:27