Roterdamo riekelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 1 vienetas
- Kiauliena, kumpis, virtas, griežinėliai, 2 vienetai
- Aitrioji paprika, maltas
- Sūris, griežinėliai, fermentinis, 2 vienetai
- Batonas, riekelės, 2 vienetai
- Sviestas
- Sūris
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Batono (baltos duonos) riekelės apkepinamos, aptepamos sviestu ir trupučiu garstyčių, ant kiekvienos uždedama po kumpio, sūrio bei pomidoro griežinėlį. Pastarasis apibarstomas pipirais. Paruošti sumuštiniai įkišami į įkaitintą orkaitę ir joje apkepami. Sūriui pradėjus lydytis, sumuštiniai ištraukiami ir apibarstomi prieskoniniais žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-07 13:16
nezinau, kas siuos receptus surase, bet jie ne visai atitinka tikrove, po uzrasu olandiski patiekalai. Gal butu paprasciau , kad is olandisku receptu knygos butu tiesiog isversti, nekeiciant teksto ir neydedant fantazijos is savo virtuves. Dar nemaciau nei vieno olando, kad valgytu taip paruosta silke, ir neteko matyti roterdamo riekeles kaip cia aprasyta, nors gyvenu virs 10 metu Roterdame. Siaip sis buterbrodas ydedamas i gril kepykle jei ka.
2011-11-03 19:50