Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 200 gramų
- Sviestas, 110 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Rozmarinas, 1 žiupsnelis
- Moliūgų sėklos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.
Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.
Tešla neturi lipti prie rankų.
Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.
Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.
Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.
» Rašyti komentarą