Rudeniniai grybukai

Rudeniniai grybukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus dalimis ir išmaišyti tešlą kiek tirštesnę už naminę grietinę. Ji neturi tekėti, bet tuo pačiu turi būti skysta.

  2. Tešlą pilti po arbatinį šaukštą į kiekvieną grybo pusę. Kepti po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės specialioje keptuvėje.

Porcijų skaičius: 50
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Birutė
2017-12-14 01:34
Ačiū už receptą,ingridientus dėti ,kaip rašoma recepte,tik miltų a.r. dėjau nepilnas 2 stiklines.Jei nekilo - senos mielės !
jurate
2017-11-30 20:57
nesigavo visiskai-tesla gavos kieta,o rasoma-pilti.Nekilo-ismeciau
Svetlana
2017-11-30 19:58
Sveiki mums nepavyko tas kepimas ir jaigu butume deja 3 stiklines miltu tai butu buve kieta tesla nemoku paaiskyt
[email protected]
2016-12-18 17:18
Grybukai