Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas

Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Grybai, 500 gramų
  • Obelių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 150 gramų
  • Kmynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.

  2. Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.

  3. Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.




    Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai