Rudeniški cukinijų blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukinija, jaunos, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, tarkuotas (nebūtina), 100 gramų
- Krapai, smulkinti
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.
Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai