Rudeniški cukinijų blyneliai

Rudeniški cukinijų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, jaunos, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, tarkuotas (nebūtina), 100 gramų
  • Krapai, smulkinti
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.

Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai