Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, vištienos, 400 mililitrų
- Baravykai, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 70 mililitrų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Batonas, skrudintas
Gaminimo instrukcija:
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai