Rudens pyragas su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alyvuogės, 200 gramų
- Konservuotas tunas, savo sultyse, 160 gramų
- Grietinėlė, 100 mililitrų
- Vyšniniai pomidorai, 12 vienetų
- Kiaušinių baltymai, 2 vienetai
- Kietasis sūris, 60 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Miltai, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kiaušinių tryniai, 2 vienetai
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pirmiausia reikia užmaišyti tešlą. Sviestą sutarkuoti, sudėti kiaušinių trynius, miltus, vandenį ir išminkyti. Suvynioti į plėvelę ir 1 val. Įdėti į šaldytuvą.
Kai tešla atšals, ją iškočioti ir iškloti formą. Subadyti šakute ir pašauti į 180 C orkaitę apie 10-15 min.
Paruošti įdarą: svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti.
Tuną nusunkti ir sumaišyti su svogūnais. Kai padas iškeps, sudėti įdarą. Ant apačios sudėti tuną, tada alyvuoges ir pusiau perpjautus pomidoriukus, užbarstyti sūrį. Kiaušinio baltymą išplakti, supilti grietinėlę, įdėti žiupsnelįį druskos ir pipirų, provanso prieskonių. Kepti 180 C orkaitėje apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai