Rudmėsių salotos

Rudmėsių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rudmėsės, virtos, 100 gramų
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Paprika, 2 vienetai
  • Marinuoti agurkai, 0.5 vieneto
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, susmulkintos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai