Rudmėsių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rudmėsės, virtos, 100 gramų
- Pomidorai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Paprika, 2 vienetai
- Marinuoti agurkai, 0.5 vieneto
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, susmulkintos, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai