Ruginių miltų bandelės

Ruginių miltų bandelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ruginiai miltai, 1 kilogramas
  • Mielės, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpiname, mušame po kiaušinį, beriame po šaukštą cukraus ir sukame, kol viskas susideda.

Tuomet supilame išleistas mieles, suberiame miltus ir suminkome.

Tešlą turi būti kaip pyragui. Jei pasirodytų, kad ji per kieta, įpilame šiek tiek grietinėlės.

Tešlą laikoma šiltoje vietoje, kol pakils.

Gerai iškočiojame tešlą. Formuojame bandeles. Reikia nepamiršti, kad kepant išsipūs, taigi formuojame ne per dideles.

Bandeles sudedame į riebalais ar sviestu pateptą skardą ir paliekame šiltai, kad pakiltų.

Kepame 25-30 min. Vidutinio karštumo krosnyje ar orkaitėje.

Tinka prie kavos ar arbatos, pusryčiams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ausra
2019-09-20 17:03
Nesamone, perdaug miltu, teko viska isversti i siuksliu deze.

2017-03-21 14:08
absoliuti nesąmonė ,kodėl lietuviai rašo tokius nesąmoningus receptus,čia niekas papraščiausia nesusiminkys,niekada nesinaudoju Lietuvos receptais tik iš tasty,arba rusiški
???
2014-09-01 20:53
jokio skyscio nereikia, nes dedamas sviestas, bet nesuprantu ap svestine tesla mieles iskels?????
Inga
2013-03-04 09:43
Tikrai recepte niekas nepraleista? tarkim koks pienas ar vanduo? kilogramas miltu ir jokio skyscio