Rūgštus kabesas

Rūgštus kabesas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, šonkauliai, 500 gramų
  • Rauginti kopūstai, 750 gramų
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kadagio uogos, 4 vienetai
  • Kmynai
  • Vynas, baltas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra?