Rūgštus kabesas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, šonkauliai, 500 gramų
- Rauginti kopūstai, 750 gramų
- Obuoliai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kadagio uogos, 4 vienetai
- Kmynai
- Vynas, baltas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-21 18:31
kas cia yra?
2009-11-01 09:07