Rūgštynių kremas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rūgštynės, 300 gramų
- Sviestas, 30 gramų
- Bulvės, 0.5 kilogramo
- Vanduo, 1.5 litro
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai