Rūgštynių šaltibarščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 50 gramų
- Kefyras, 1.5 litro
- Agurkai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Ridikėliai, 10 vienetų
- Rūgštynės, 100 gramų
- Burokėliai, 1 vienetas
- Grietinė, 1 stiklinė
- Krapai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Rūgštynes nuplauti, pašalinti stiebelius, supjaustyti ir apvirti stiklinėje vandens.
Burokėlį išvirti atskirai, nulupti, supjaustyti šiaudeliais. Dubenyje išplakti rūgštų pieną ir grietinę, supilti ataušintas rūgštynes kartu su nuoviru, supjaustytus burokėlius ir kitus susmulkintus komponentus. Pasūdyti ir 1 val. palaikyti šaltoje vietoje. Patiekiant sudėti kiaušinius, supjaustytus į 8 dalis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-12 09:49
Pirma karta girdziu,kad i salta rugstyniu sriuba dedama ridikeliu. As isverdu rugstynes,atvesinu,pilu i rugstyniu virala saltibarsciu kefyra,dedu virtu kiausiniu,krapu,svogunu laisku,na,ir zinoma,druskos. Viskas! Nei ridikeliu,nei burokeliu. Kai gaminu saltibarscius,dedu virtus burokelius,del to ir vadinasi saltibarsciai. Reiks pabandyti su tais burokeliais,tik zinoma, jokiu ridikeliu.
2015-07-11 18:28
NORIU PAKLAUSTI AR JIUM SKANI VASARIŠKA SRIUBA SU JUODAIS SERBENTAIS.
2015-05-31 17:23
Kodel sio recepto autore iskraipo tikraji jo pavadinima ir vadina saltibarsciais? Tai ne saltibarsciai, tai nacionaline baltarusiu saltoji sriuba pavadinimu "cholodnik". Prasau neiskraipyti faktu ir neklaidinti zmoniu.
2009-07-22 17:38
ar tai tikrai skanu
2016-09-12 09:52