Rūgštynių sriuba

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Rūgštynės, 3 saujos
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Bulvės, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Prisirinkite jaunų rūgštynių su plonais kotais (geriausia kotus nupjauti ir naudoti tik lapus).
Į puodą su vandeniu įberiama druskos, sudedamas smulkiai supjaustytas virtas kiaušinis, bulvės, sultinys. Bulvėms suminkštėjus sudedamos supjaustytos rūgštynės ir dar minutę pavirinamos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-26 12:39
Gerai,kad pasidalini ir kitokiais receptais verta bus išmeginti
Dar patarimas dėkite kokio riebaliuko ar tai mesos išvirtos ar ttruputi aliejaus,galima ir dešrelių gabaliuku.Dar meginkite su mėsos kukuliais ir gi labai gardu
k:


Dar patarimas dėkite kokio riebaliuko ar tai mesos išvirtos ar ttruputi aliejaus,galima ir dešrelių gabaliuku.Dar meginkite su mėsos kukuliais ir gi labai gardu


2010-11-20 18:16
mano irgi sita sriuva skaniausia
tik as dar i ja dedu morkyte tarkuota is pries verdant pakepinta, o vietoj kiausinio per tarka perleidziu kleckiukus
k: visi kas valge mano sriubyte, sake kad ji pati skaniausia, niekas tokios kaip as neverda 



2010-11-06 16:43
Skaniause sriuba




2010-08-24 18:39


2017-10-15 09:10