Rūgštynių sriuba

Rūgštynių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Petražolės, 20 gramų
  • Krapai, 15 gramų
  • Rūgštynės, 500 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Bulvės, 400 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.

Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.

Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.

Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.

Sriubą užbaliname grietine. Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...