Rūgštynių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, 20 gramų
- Krapai, 15 gramų
- Rūgštynės, 500 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Bulvės, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...
2013-05-20 13:22