Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais

Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 750 mililitrų
  • Rūgštynės, be kotelių, 320 gramų
  • Vištienos sultinys, arba tiek pat vandens + 0,5 kubelio sultinio, 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, virtų, 4 vienetai
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Karštai rūkyta šoninė, 50 gramų
  • Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Po to supilame sultinį, pipirų žirnelius ir supjaustytą gabalėliais šoninę. Verdame 10 minučių.

  2. Tada sudedame rūgštynes į sriubą, verdame ~10 minučių, kol bulvės suminkštėja, pagardiname druska pagal skonį.

  3. Kiaušinius nulupame ir supjaustome didesniais kubeliais. Sudedame į sriubą, išmaišome ir patiekiame, skanaus! Jei norite, dėkite į sriubą didesnius kiaušinių gabalėlius prieš pat patiekiant.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai