Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 750 mililitrų
- Rūgštynės, be kotelių, 320 gramų
- Vištienos sultinys, arba tiek pat vandens + 0,5 kubelio sultinio, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, virtų, 4 vienetai
- Bulvės, 2 vienetai
- Karštai rūkyta šoninė, 50 gramų
- Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Po to supilame sultinį, pipirų žirnelius ir supjaustytą gabalėliais šoninę. Verdame 10 minučių.
Tada sudedame rūgštynes į sriubą, verdame ~10 minučių, kol bulvės suminkštėja, pagardiname druska pagal skonį.
Kiaušinius nulupame ir supjaustome didesniais kubeliais. Sudedame į sriubą, išmaišome ir patiekiame, skanaus! Jei norite, dėkite į sriubą didesnius kiaušinių gabalėlius prieš pat patiekiant.
» Rašyti komentarą
» Komentarai