Rūkytas kalakutas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalakutiena, 1 vienetas
- Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?
2010-12-19 10:37