Rūkytas kalakutas

Rūkytas kalakutas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalakutiena, 1 vienetas
  • Druska
  • Česnakas
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.

Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.

Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gintaaaaaass
2010-12-19 10:37
(anonimas)
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu
babytė
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?