Rūkytas Karpis

Rūkytas Karpis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 2 vienetai
  • Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai, 1 pakelis
  • Česnakas, 1 galva
  • Krapai, 1 saujelė
  • Česnakiniai prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Malta saldžioji raudonoji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.

  2. Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.

  3. Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.

  4. Valgyti atvėsusią. Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Darius
» Rašyti komentarą
» Komentarai