Rūkytos lašišos užkandėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 100 gramų
- Salierai, gumbai, 100 gramų
- Grietinė, 40 gramų
- Lašiša, 200 gramų
- Poras, 100 gramų
- Citrinų sultys, 50 mililitrų
- Krapai, smulkinti, 20 gramų
- Ikrai, juodieji, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai