Rūkytos žuvies kremas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, rūkyta, 0.5 kilogramo
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Lašiša, rūkyta, 50 gramų
- Majonezas, 100 gramų
- Pienas, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, griežinėliai
- Muskatas, maltas
- Druska
- Cukrus
- Citrinos, griežinėliai, 4 vienetai
- Petražolės, lapeliai
Gaminimo instrukcija:
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai