Rūkytos žuvies salotos

Rūkytos žuvies salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ešerys, karšto rūkymo, 1 vienetas
  • Konservuoti žirneliai, 200 gramų
  • Svogūnai, ropinis, 1 vienetas
  • Druska
  • Baltieji pipirai, malti
  • Majonezas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Karšto rūkymo ešerį suplėšyti gabaliukais ir sudėtį į dubenį. Taip pat sudėti konservuotus žirnelius, smulkiai supjaustytą ropinį svogūną, paberti druskos ir maltų baltųjų pipirų. Viską užpilame majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
danguole
2016-12-20 00:35
Idomu
lolo
2016-02-16 08:57
Skanu...
su
2015-11-17 13:55
kokia skumbre?karsto rukymo ar salto?
Taigi
2015-03-04 10:55
As dar idedu virta kiausini.
Svetlana
2014-10-19 21:03
Skanu.Panasiai darau tik dedu kiausinius vietoj zirneliu.reiks pamegint su zirneliais