Rūkytos žuvies salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ešerys, karšto rūkymo, 1 vienetas
- Konservuoti žirneliai, 200 gramų
- Svogūnai, ropinis, 1 vienetas
- Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Majonezas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Karšto rūkymo ešerį suplėšyti gabaliukais ir sudėtį į dubenį. Taip pat sudėti konservuotus žirnelius, smulkiai supjaustytą ropinį svogūną, paberti druskos ir maltų baltųjų pipirų. Viską užpilame majonezu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-16 08:57
Skanu...
2015-11-17 13:55
kokia skumbre?karsto rukymo ar salto?
2015-03-04 10:55
As dar idedu virta kiausini.
2014-10-19 21:03
Skanu.Panasiai darau tik dedu kiausinius vietoj zirneliu.reiks pamegint su zirneliais
2016-12-20 00:35