Rusiškai troškinti kazlėkai

Rusiškai troškinti kazlėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kazlėkai, 200 gramų
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Sviestas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Svogūnai, laiškai
Gaminimo instrukcija:

Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai