Rusiškas Befstrogenas

Rusiškas Befstrogenas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, filė, 320 gramų
  • Margarinas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 80 gramų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Bulvės, 300 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Petražolės, lapeliai
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai