Rusiškas morkų pyragas

Rusiškas morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos, žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės
  • Lazdyno riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Egle
2015-11-04 17:14
Juokingas klausimas
ina
2014-10-01 21:44
tai vistik kokie riesutai? lazdynu ar migdolai?