Rusiškas morkų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos, žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės
- Lazdyno riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-01 21:44
tai vistik kokie riesutai? lazdynu ar migdolai?
2015-11-04 17:14