Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Pienas, 625 mililitrai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, miltinis, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, įdarui, 6 vienetai
- Razinos, įdarui, 60 gramų
- Cukrus, miltinis, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, įdarui, 2.5 valgomojo šaukšto
- Cukrus, miltinis, įdarui, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Grietinė, įdarui, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai