Rytietiškas rizotas

Rytietiškas rizotas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės be kevalo, 300 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Poras, supjaustytas griežinėliais, 1 vienetas
  • Žirniai, 150 gramų
  • Sultinys, vištienos, 750 mililitrų
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai, 350 gramų
  • Česnakas, kapotas, 2 skiltelės
  • Jautiena, pjaustyta gabalėliais, 250 gramų
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus, 90 mililitrų
  • Vištiena, krūtinėlė, supjaustyta juostelėmis, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sojos padažas
Gaminimo instrukcija:

Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkite jautieną ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite, kol jautiena įgaus rusvą atspalvį (6-8 min.). Sudėkite vištieną, ryžius, žirnius, supilkite sultinį. Viską gerai sumaišykite, uždenkite ir kepkite ant mažos ugnies, kol ryžiai suminkštės (15 min.). Krevetes sudėkite 3 minutėms iki kol ryžiai bus visiškai išvirę. Įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol jie iškeps. Patiekite karštą su sojų padažu.
Rizotas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai