Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis

Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1 litras
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai, 400 gramų
  • Konservuoti kukurūzai, 200 gramų
  • Poras, 1 vienetas
  • Sezamų aliejus, 30 mililitrų
  • Teryiaki padažas, 30 mililitrų
  • Vištienos sultinys, kubelis, 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendra, stiebas
  • Citrinžolė
  • Imbieras
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite) sudėkite į vandenį. Išvirtą sultinį nukoškite.

  2. Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus. Po to sudėkite išskalautus ryžius ir kepkite ~ 4 minutes.

  3. Užpilkite sultinį ant ryžių. Ryžius sultinys turėtų apsemti ir uždengti 1 cm. Virkite uždengus ryžius, ant mažos ugnies, apie 15 minučių. O kai išvirs atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.

  4. Keptuvėje pakepinkite kukurūzus. Kukurūzus ir ryžius sudėkite į dubenį ir užpilkite "teriyaki" padažo. Gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų. Susmulkintus kalendrų lapus suberkite ant ryžių.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai