Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 litras
- Ryžiai, ilgagrūdžiai, 400 gramų
- Konservuoti kukurūzai, 200 gramų
- Poras, 1 vienetas
- Sezamų aliejus, 30 mililitrų
- Teryiaki padažas, 30 mililitrų
- Vištienos sultinys, kubelis, 1 valgomasis šaukštas
- Kalendra, stiebas
- Citrinžolė
- Imbieras
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite) sudėkite į vandenį. Išvirtą sultinį nukoškite.
Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus. Po to sudėkite išskalautus ryžius ir kepkite ~ 4 minutes.
Užpilkite sultinį ant ryžių. Ryžius sultinys turėtų apsemti ir uždengti 1 cm. Virkite uždengus ryžius, ant mažos ugnies, apie 15 minučių. O kai išvirs atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
Keptuvėje pakepinkite kukurūzus. Kukurūzus ir ryžius sudėkite į dubenį ir užpilkite "teriyaki" padažo. Gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų. Susmulkintus kalendrų lapus suberkite ant ryžių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai