Ryžių apkepas

Ryžių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Ryžiai, 2 stiklinės
  • Cukinija, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirkite. Cukiniją nulupkite, išimkite minkštimą su sėklomis ir sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius suberkite virtus ryžius, įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite druską, cukrų, krakmolą ir vėl gerai viską išmaišykite. Gautą apkepo masę supilkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę (apie 180 °C) 45 minutėms. Valgyti tinka su obuoliene, grietine, uogiene.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vardas
2013-10-06 23:57
Man patiko receptas
Jolanta
2012-10-14 20:15
Ar galima krakmola pakeisti miltais?
audre
2011-10-20 21:02
nebuvo nuostabu, manyciui reiktu kokiu ingrediantu dadeti.
mi
2011-03-23 14:28
neblogai papietavom
(anonimas)
2010-10-14 19:48
labai patiko. Bandisių padaryti pas dikra ANGLIJOI