Ryžių ir veršienos blyneliai

Ryžių ir veršienos blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, 150 gramų
  • Veršiena, malta, 80 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvapieji pipirai
  • Muskatas
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, blynams volioti
  • Grietinėlė, 35%, padažui, 50 mililitrų
  • Sojos padažas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės, smulkintos, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai