Ryžių ir veršienos blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 150 gramų
- Veršiena, malta, 80 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Kvietiniai miltai, blynams volioti
- Grietinėlė, 35%, padažui, 50 mililitrų
- Sojos padažas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės, smulkintos, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai