Ryžių kepsneliai

Ryžių kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, smulkiai pjaustyti, 500 gramų
  • Ryžiai, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.

  2. Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.

  3. Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.

  4. Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vidmantas
2014-02-06 01:12
Auksciau pasisakiusi Grazina graziai pasake,bet as dadurt noru: nu vos ne balandelei keli gavos