Ryžių košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, apvaliagrūdžiai, 1 stiklinė
- Pienas, 4 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilė
Gaminimo instrukcija:
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai