Ryžių košė

Ryžių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, apvaliagrūdžiai, 1 stiklinė
  • Pienas, 4 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilė
Gaminimo instrukcija:

Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai