Ryžių košė su apelsinais

Ryžių košė su apelsinais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, 1.5 stiklinės
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, smulkinti, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Salierai, smulkinti, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Cukrus
  • Apelsinų sultys, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai