Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
- Ryžiai, 300 gramų
- Razinos, 50 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Sviestas, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ryžius užpyliau verdančiu vandeniu. Vandens virš ryžių turi būti nedaugiau kaip 5 cm.
Virti apie 20 minučių. Po to ryžius nusausinti.
Ryžius virti galima ir piene.
Obuolius nuplauti, išvalyti sėklalizdžius ir supjaustyti norimo dydžio skiltelėmis ar griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Sudėti obuolius, suberti cukrų ir supilti vandenį. Troškinti 6-7 minutes. Razinas nuplauti verdančiu vandeniu.
Į ryžių košę įmaišyti cinamoną, razinas. Ryžių košę patiekti su patroškintais obuoliais.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-23 14:15
Labai geras ir skanus patiekalas!
2012-12-24 15:26
Labai skanu..
Tie obuoliukai taip graziai ir skaniai pasitroskino, anksciau niekad nebuvau pagalvojus kad taip galima patroskint.
Na mano tik ryziai tokie nelabai isvire gavos, bet sekanti karta manau tobulai pasidarysiu
Tie obuoliukai taip graziai ir skaniai pasitroskino, anksciau niekad nebuvau pagalvojus kad taip galima patroskint.
Na mano tik ryziai tokie nelabai isvire gavos, bet sekanti karta manau tobulai pasidarysiu
2015-10-12 16:22