Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu

Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
  • Ryžiai, 300 gramų
  • Razinos, 50 gramų
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Sviestas, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ryžius užpyliau verdančiu vandeniu. Vandens virš ryžių turi būti nedaugiau kaip 5 cm.
Virti apie 20 minučių. Po to ryžius nusausinti.
Ryžius virti galima ir piene.
Obuolius nuplauti, išvalyti sėklalizdžius ir supjaustyti norimo dydžio skiltelėmis ar griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Sudėti obuolius, suberti cukrų ir supilti vandenį. Troškinti 6-7 minutes. Razinas nuplauti verdančiu vandeniu.
Į ryžių košę įmaišyti cinamoną, razinas. Ryžių košę patiekti su patroškintais obuoliais.
Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
virginia wedgwood
2015-10-12 16:22
kiek si kose turi turi kcal?
KG
2015-09-23 14:15
Labai geras ir skanus patiekalas!
Neringa
2012-12-24 15:26
Labai skanu..
Tie obuoliukai taip graziai ir skaniai pasitroskino, anksciau niekad nebuvau pagalvojus kad taip galima patroskint.
Na mano tik ryziai tokie nelabai isvire gavos, bet sekanti karta manau tobulai pasidarysiu