Ryžių rizotas

Ryžių rizotas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Morkos, 2 vienetai
  • Šparaginės pupelės, šaldytos, 150 gramų
  • Brokoliai, šaldyti, 150 gramų
  • Žirneliai, šaldyti, 100 gramų
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sausas baltasis vynas, 80 gramų
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Aliejus, alyvuogių, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).

  2. Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.

  3. Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
o risotto
2015-03-24 16:03
gali but ne is ryziu?????