Ryžių rizotas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Morkos, 2 vienetai
- Šparaginės pupelės, šaldytos, 150 gramų
- Brokoliai, šaldyti, 150 gramų
- Žirneliai, šaldyti, 100 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sausas baltasis vynas, 80 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Aliejus, alyvuogių, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-24 16:03