Ryžių sriuba su pievagrybiais
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Grybai, 200 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Ryžiai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Žirniai, 1 sauja
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Grybus supjaustome ir pakepiname svieste. 
Užverdame 500 ml vandens, supilame ryžius ir smulkintas morkas. Taip pat žirnius. Verdame apie 10 minučių.
Sudedame grybus, svogūnų laiškus ir krapus. Dar paverdame, kol ryžiai ir daržovės išverda ir tada dedame grietinę.
Skanaus
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-01-18 12:59
darau taip, 2 nedideles morkos , 4 arbe 3 bulves 3litrai vandens uzkaiciu suvitus bulvem ir morkom sudedu 2 saujas saldytu zirniu 2-3 saukstus ryziu ir pabaigoj pakepinau 500g sampinijonu sudejau paviriau dar 10-15 min sudejau tada druska pipirus krapus dar 5 minutes ir volia! valgom su grietine
                    2016-01-18 12:56
visko dadejus neblogai gaunasi bet receptas pats tai nesamoningas tik tiek kad ideja gera
                    2015-09-24 22:01
Nei druskos nei pipiru?
                    2015-09-17 11:38
Jau kartu gaminat...
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2018-11-07 08:15