Ryžių troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 5 vienetai
- Pievagrybiai, 1 sauja
- Ryžiai, 250 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sultinys, mėsos, 0.5 litro
- Parmezano sūris, tarkuotas, 150 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto, po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildyta dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-01-05 19:47
Tai tu parasyk neblovius cia kaip karve.mat atsirado zinanti viska... maziau sauktuku cia.
2009-01-02 19:03
ei ka jus cia rasot!!!! ar bent karta italijoj buvot ir istiesu ragavot milanietisku ryziu? pirma paragaukit paskui rasykit ir neklaidinkit zmoniu!!!!
2009-01-05 19:48
maziau sauktuku