Saldainiai su maskarponės sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kokoso drožlės
- Šokoladas, baltas, 200 gramų
- Sūris, maskarponės, 300 gramų
- Aliejus, nerafinuotas kokosų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Suberkite tarkuotą baltą šokoladą į molinį dubenėlį, sudėkite kokosų aliejų. Statykite indą į prikaistuvį su karštu vandeniu ir maišykite, kol masė taps vientisa. Ištraukusi dubenį iš vandens , po šaukštą įmaišykite maskarponės sūrį. Atvėsusią masę palaikykite šaldytuve, tada iš jos aliejumi pateptomis rankomis suformuokite rutuliukus , apvoliokite kokosų drožlėse, dėkite į specialiai saldainiams skirtas formeles.
» Rašyti komentarą
» Komentarai