Saldi bananų duona

Saldi bananų duona
Taip atrodo supjaustytas, jau iškeptas pyragas.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Riešutų ir razinų mišinys, 80 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Avižiniai dribsniai, saldūs, 5 valgomieji šaukštai
  • Kukurūzų miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Sviestas, kepimo indui, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska. Į plakinį sutrinti bananą.

  2. Atskirame inde ištirpinti sviestą, pieną ir grietinę. Riebalų mišinį supilti į plakinį. Suberti kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Suberti razinų ir riešutų mišinį, kvietinius miltus. Gerai išmaišyti. Suberti kukurūzų miltus ir saldžius dribsnius ( jei saldžių dribsnių neturite, galite naudoti paprastus avižinius dribsnius, bet tada teks dėti 2 šaukštais daugiau cukraus). Dar kartą išmaišyti.

  3. Kepimo indą ištepti sviestu. Supilti tešlą.

  4. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 50 minučių, kol apskrus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Milda Švėgždaitė
» Rašyti komentarą