Saldi vyšnių košė

Saldi vyšnių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pasukos, 1 litras
  • Manų kruopos, 170 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Vyšnios, be kaulų, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 20 gramų
  • Cukrus
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai