Saldi vyšnių košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pasukos, 1 litras
- Manų kruopos, 170 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Vyšnios, be kaulų, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanilinis cukrus, 20 gramų
- Cukrus
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai